Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 7u30 en 19u00.
arrow

Comforte

Bij Comforte geloven we rotsvast dat we het verschil kunnen maken met onze service. Zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Onze klanten willen we helpen om hun comfort te verbeteren door hen bij te staan in het huishouden of het strijkwerk en door hen met onze vervoersdienst bewegingsvrijheid terug te geven. Daarnaast nemen we onze medewerkers gemotiveerd bij de arm met een doorgedreven begeleiding en aangepaste opleidingen. Zo willen we hen stimuleren in hun groei. Comforte streeft naar niets anders dan glimlachende klanten en fiere medewerkers. Twee keer winst voor een warme en lokale samenleving.

Mails worden dagelijks gelezen. Liever meteen een antwoord op uw vragen? Bel ons op!

Algemene vragen of info nodig?

Contacteer één van onze medewerkers in onze kantoren.

Onze kantoren

arrow

Madina

Madina
  • Kantoor Zwevegem Vervoer
  • Blokkestraat 29A, 8550 Zwevegem
  • Tel. 0490/64 13 73

Lesly

Lesly

Steffi

Steffi

Onze winkels

arrow

Fatma

Fatma
  • Strijkwinkel Kortrijk
  • Gentsesteenweg 103, Kortrijk
  • Tel. 0490/58 15 73

Asia

Asia

Annick

Annick

Flora

Flora

Myriam

Myriam
icon people

Ik wil klant worden

arrow
Om spam te vermijden vragen wij u om de volgende tekens in het veld in te voeren:
brvgd9

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Heb je een vraag over onze service of over Comforte. Bekijk dan hier even de veel gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!