Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow

Huishoudhulp met dienstencheques

Onze hulp voor jouw comfort! 


Wil je wat meer rust en vrije tijd? Dan kan een poetshulp je daarbij helpen. Stofzuigen, dweilen, stof afnemen, ramen wassen, … We doen het graag voor jou. Iedereen komt na een drukke werkdag immers graag thuis in een kraaknet huis. Of misschien wil je gewoon dat de was van de week netjes gestreken in de mand ligt?


Kan je door omstandigheden zelf niet meer zo goed instaan voor het onderhoud van je woning? Wil je wel wat hulp bij boodschappen of in de keuken? Laat je dan met een gerust hart helpen door Comforte. Onze medewerkers nemen deze taken met plezier van je over.

Aan jou de keuze of je er graag bij bent wanneer we langskomen of je liever even het huis uit gaat.  

We duiden een vaste planner aan die jouw wensen verder opvolgt. Goeie afspraken maken immers goeie vrienden. Onze regiocoaches volgen de medewerkers op en begeleiden en ondersteunen hen waar nodig. Onze coaches en planners helpen je graag verder als je vragen of bezorgdheden hebt.

Onze huishoudhulp komt langs tijdens de voor- of namiddag op de dag die jij verkiest. Na een paar weken voelt jouw Comfortemedewerker al snel vertrouwd aan en zal je merken dat je haast niet meer zonder kan.

Je betaalt één dienstencheque per gewerkt uur. Dat kan via papieren cheques, maar nog gemakkelijker zijn elektronische cheques. We worden echter geconfronteerd met sterk stijgende energieprijzen, maar daarnaast weegt de loonkost zwaar door op onze vzw. Om onze kwaliteit en dienstverlening verder te kunnen blijven garanderen, zijn we genoodzaakt om vanaf 1 september een toeslag aan te rekenen van € 1,00 per gepresteerde dienstencheque. Concreet betekent dit dat je per kwartaal een factuur zal ontvangen met een afrekening volgens het aantal gespresteerde uren van de afgelopen maanden.

Meer info klik hier.

Onze kantoren

arrow

Madina

Madina

Sanne

Sanne
icon people

Ik wil klant worden

arrow
Om spam te vermijden vragen wij u om de volgende tekens in het veld in te voeren:
9rz1zo

Sterk

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Heb je een vraag over onze service of over Comforte. Bekijk dan hier even de veel gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!