Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Neem contact op met één van onze strijkwinkels. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 10 en 18.30 uur.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow

Huishoudhulp met dienstencheques

Onze hulp voor jouw comfort!

Wil je meer rust en vrije tijd? Een poetshulp kan je daarbij helpen. Stofzuigen, dweilen, stof afnemen, ramen wassen… We doen het voor jou. Iedereen komt na een drukke werkdag graag thuis in een kraaknet huis. Misschien wil je gewoon dat de was van de week netjes gestreken in de mand ligt?


Kan je door omstandigheden zelf niet meer zo goed instaan voor het onderhoud van je woning? Wil je wel wat hulp bij boodschappen of in de keuken? Laat je dan met een gerust hart lekker soigneren door Comforte . Onze medewerkers zijn het gewoon om dergelijke taken over te nemen.

Ben je er liever bij wanneer we langskomen of ga je liever even het huis uit? Kies zonder je zorgen te maken!

Allereerst komt de coach of planner bij je thuis langs om de verzochte taken zorgvuldig op te lijsten. Goeie afspraken maken immers goeie vrienden. Daarna duiden we een vaste planner aan die jouw wensen verder opvolgt.

Onze huishoudhulp komt langs tijdens de voor- of namiddag die jij verkiest. Na een paar weken voelt jouw Comforte medewerker al snel vertrouwd aan en zal je merken dat je haast niet meer zonder kan.

Je betaalt één dienstencheque per gewerkt uur. Dit kan via papieren cheques, maar nog gemakkelijker zijn elektronische cheques. Meer info klik hier.

Onze kantoren

arrow

Madina

Madina
  • Kantoor Zwevegem
  • Blokkestraat 29A, 8550Zwevegem
  • Tel. 0474/72 54 43

Lies

Lies
icon people

Ik wil klant worden

arrow
Om spam te vermijden vragen wij u om de volgende tekens in het veld in te voeren:
62gz9s

Sterk

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Heb je een vraag over onze service of over Comforte. Bekijk dan hier even de veel gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!