Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Lukt het niet altijd om die bergen strijk op tijd weg te werken? Geen paniek. Onze ervaren strijkdames verwerken jouw was op een professionele manier. Neem contact op met één van onze strijkwinkels. Comforte garandeert een snelle en correcte afhandeling.
arrow
Voor wie zelf niet met de auto rijdt, is het niet altijd even gemakkelijk om op een bestemming te geraken. De vervoersdienst van Comforte zet je ter plekke af, met of zonder rolstoel, van maandag tot zaterdag tussen 10 en 18.30 uur.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow

Personenvervoer met dienstencheques

Lukt zelf met de auto rijden even niet?

Comforte brengt je op je gemak! Zo hoef je geen enkele afspraak te missen en kan je ook in je vrije tijd doen wat je wil, wanneer en waar je wil.

Onze speciaal aangepaste en uitgeruste voertuigen pikken iedereen die dat wenst op om, vanuit de regio Zwevegem, Harelbeke, Kuurne en randgemeenten, naar eender waar te rijden. Breng jij daarbij een rolstoel mee? Geen enkel probleem! Onze chauffeurs zetten je immers niet zomaar ergens af langs de baan, maar begeleiden je tot op je eigenlijke bestemming.

De Comforte vervoersdienst rijdt elke dag uit voor elke passagier met zijn specifieke noden en dit steeds tussen 10u en 18u30, behalve op zon- en feestdagen. Bovendien is er steeds overleg mogelijk voor ritten buiten de normale werkuren.

De verplaatsingstijd wordt betaald met dienstencheques. 1 uur rijtijd = 1 dienstencheque. Maandelijkse facturatie: het saldo van de resterende minuten wordt overgedragen op de volgende maand. Daarnaast worden de afgelegde kilometers aangerekend aan 0,60 € per kilometer. Met dit bedrag worden de extra kosten zoals brandstof, verzekering en slijtage vergoed. 

Met andere woorden, dankzij Comforte hoef je niets van je bewegingsvrijheid te verliezen wanneer je zelf niet de mogelijkheid hebt om met de auto te rijden.

Je kan rekenen op onze vervoersdienst om veilig en op tijd op elke bestemming te geraken. En achteraf weer thuis natuurlijk! 

Onze kantoren

arrow

Madina

Madina
  • Kantoor Zwevegem
  • Blokkestraat 29A, 8550Zwevegem
  • Tel. 0474/72 54 43

Lies

Lies
icon people

Ik wil klant worden

arrow
Om spam te vermijden vragen wij u om de volgende tekens in het veld in te voeren:
qvblh8

Sterk

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Heb je een vraag over onze service of over Comforte. Bekijk dan hier even de veel gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!