Een stofvrij en proper huis, elke week opnieuw! De professionele poetsdames van Comforte zorgen voor het kraaknette huis dat jou een instant feel good gevoel geeft. Ook andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen en koken nemen we met heel veel plezier van je over.
arrow
Jij maakt het verschil bij de klanten thuis. Daar mag je gerust fier op zijn! Kikker je op van een fris gepoetst huis? Of ben je van nature een behulpzaam persoon die graag boodschappen doet of aan huis kookt en strijkt? Voor hulpbehoevende senioren en mensen met een beperking ben je hun reddende engel.
arrow

Tevreden medewerkers zijn de motor van Comforte 


Voor ons ben je geen nummer. Je onderhoudt een goed persoonlijk contact met de planners die je werkplanning mee helpen verzorgen. Bij onze coaches kan je terecht voor specifieke vragen over je werk.

De opmaak van je planning gebeurt volledig flexibel en in samenspraak, van zodra je bij ons komt werken. Deeltijdse tewerkstelling is geen probleem. Vanaf 13 uur per week kan je starten. Bovendien bieden we bovenop het bij wet vastgelegde loon ook nog wat extra's: maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Alle verplaatsingen zijn geregeld volgens de wettelijke vereisten. Het spreekt voor zich dat we enkel klanten aanbieden uit je eigen streek. Bij nieuwe klanten gaat de coach of planner telkens eerst mee op huisbezoek. Na een proefperiode van 3 maanden volgt een contract van onbepaalde duur.

Gemotiveerd en geïnteresseerd? Contacteer ons voor een afspraak!

Wat mag je verwachten bij een sollicitatie?

We nodigen je uit voor een gesprek waarin je helemaal jezelf kan zijn, gevolgd door een korte praktische proef. Na een positieve evaluatie bespreken we de praktische kant van de zaak. Daarna kan je snel aan de slag.

Onze HR-medewerker

arrow

Faustine

Faustine
icon people

Ik wil medewerker worden

arrow
Om spam te vermijden vragen wij u om de volgende tekens in het veld in te voeren:
de4mz2

Sterk

Onze klanten en medewerkers getuigen met plezier over de service van vzw Comforte. Het zijn mooie korte en warme verhalen die illustreren waarvoor Comforte staat. 

Heb je een vraag over onze service of over Comforte. Bekijk dan hier even de veel gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!